marți, 28 ianuarie 2014

TOCĂNIȚĂ DE CEAPĂ CU PUI

AVEM NEVOIE DE ..



1kg de ceapă
300 gr carne de pui
2-3 linguri de ulei de măsline
3 linguri pastă de tomate
usturoi
sare
piper
pătrunjel


Curățăm ceapa si o tăiem fideluță,carnea o călim  în ulei si adupă aceea adăugăm ceapa..
Le lăsăm la călit 5 min si după ce ceapa a devenit aurie punem pasta de tomate si 1/2 pahar cu apă .Lăsăm la fiert la foc mic 10-15 min ,spre sfărșit adăugăm usturoiul ,sarea si piperul .La final punem pătrunjelul .POFTĂ BUNĂ!!!






























































SALATĂ DE RIDICHIE NEAGRĂ

AVEM NEVOIE DE ...


2-3 ridichii negre
sare
ulei
oțet
piper
 
Curățăm ridichiile si le dăm prin răzătoare sau le tăiem felii subțiri.
Punem sare ,piper,uleiul si oțet după gust ...POFTĂ BUNĂ!!

SARMURĂ DE PEȘTE

AVEM NEVOIE DE ..


4 Pesti mijlocii
1 ceapă
1 roșie
1 ardei
usturoi
  pătrunjel
sare
 piper
























Peștele îl curățăm si nu îl curățăm de solzi .
Pe  hărtie de  copt punem peștele sărat bine si îl dăm la cuptor pentru 10-15 min .
Preparăm si saramura ,tăiem ceapa solzișori ,ardeiul si roșia cubulețe pe care în prealabil am copto si i-am curățat pielița.Le lăsăm la fiert 15 min adăugăm la sfărșit usturoiul pisat ,piperul si pătrunjelul.Punem peștele într-un vas rezistent la cuptor si turnăm peste saramura...dăm la cuptor 5 min .....POFTĂ BUNĂ!!!