AVEM NEVOIE DE ...
500 gr carne de porc
2- 3cepe uscate
1 fir de praz
3-4 linguri de pastă de tomate sau sos de roșii
2-3 căței de usturoi
ulei de măsline
sare
piper
paprika iute
Punem la prăjit carnea si amestecăm să nu se lipească.
După ce carnea a luat culoare adăugăm prazul tăiat rondele si ceapa tăiată fin,se prăjesc si ele ușor.
Punem usturoiul care a fost zdrobit si adăugăm 2 pahare cu apă ...lăsăm la fiert 30 min.
Cănd mai sunt 15 min adăugăm pasta de tomatele si condimentele.....le lăsăm le foc mic pănă ce sosul a scăzut la jumătate.
Se poate servii cu paste sau cu mămăligă....POFTĂ BUNĂ!!!
500 gr carne de porc
2- 3cepe uscate
1 fir de praz
3-4 linguri de pastă de tomate sau sos de roșii
2-3 căței de usturoi
ulei de măsline
sare
piper
paprika iute
Punem la prăjit carnea si amestecăm să nu se lipească.
După ce carnea a luat culoare adăugăm prazul tăiat rondele si ceapa tăiată fin,se prăjesc si ele ușor.
Punem usturoiul care a fost zdrobit si adăugăm 2 pahare cu apă ...lăsăm la fiert 30 min.
Cănd mai sunt 15 min adăugăm pasta de tomatele si condimentele.....le lăsăm le foc mic pănă ce sosul a scăzut la jumătate.
Se poate servii cu paste sau cu mămăligă....POFTĂ BUNĂ!!!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu