PENTRU ZILELE CĂLDUROASE DE VARĂ CĂND LEGUMELE SUNT DIN BELȘUG PUTEM SCHIMBA CEVA SI FOLOSIND LEGUMELE DIN FRIGIDER ..FACEM DOVLECEI ..
AVEM NEVOIE DE
Dovlecei
Usturoi
Ulei de măsline
Pătrunjel
Sare
Piper
DOVLECEII ÎI SPĂLĂM SI ÎI CURĂȚĂM DE COAJĂ SI ÎI TĂIEM FELII SUBȚIRI ,ÎI DĂM CU SARE SI ÎI LĂSĂM LA SCURS CIRCA 30 MIN.
AM SPUS ULEI DE MĂSLINE DAR PUTEM PRĂJI SI CU ULEI DE PORUMB SAU DE FLOAREA SOARELUI.
PRĂJIM DOVLECEII PE AMBELE PĂRȚI SI DUPĂ CE S-AU PRĂJIT ÎI SCOATEM PE SERVET DE HĂRȚIE SI ÎI LĂSĂM LA SCURS DE SURPLUSUL DE ULEI .
ÎNTR-UN BOL PUNEM DOVLECEII SI DEASUPRA PUNEM USTUROIUL ZDROBIT(FIECARE DUPĂ PLAC MAI MULT SAU MAI PUȚIN) ,ADĂUGĂM SAREA ,PIPERUL SI PĂTRUNJELUL TOCAT ......SE SREVEȘTE CU SOS DE IAURT SAU TZATZIKI........
POFTĂ MARE!!!!!
AVEM NEVOIE DE
Dovlecei
Usturoi
Ulei de măsline
Pătrunjel
Sare
Piper
DOVLECEII ÎI SPĂLĂM SI ÎI CURĂȚĂM DE COAJĂ SI ÎI TĂIEM FELII SUBȚIRI ,ÎI DĂM CU SARE SI ÎI LĂSĂM LA SCURS CIRCA 30 MIN.
AM SPUS ULEI DE MĂSLINE DAR PUTEM PRĂJI SI CU ULEI DE PORUMB SAU DE FLOAREA SOARELUI.
PRĂJIM DOVLECEII PE AMBELE PĂRȚI SI DUPĂ CE S-AU PRĂJIT ÎI SCOATEM PE SERVET DE HĂRȚIE SI ÎI LĂSĂM LA SCURS DE SURPLUSUL DE ULEI .
ÎNTR-UN BOL PUNEM DOVLECEII SI DEASUPRA PUNEM USTUROIUL ZDROBIT(FIECARE DUPĂ PLAC MAI MULT SAU MAI PUȚIN) ,ADĂUGĂM SAREA ,PIPERUL SI PĂTRUNJELUL TOCAT ......SE SREVEȘTE CU SOS DE IAURT SAU TZATZIKI........
POFTĂ MARE!!!!!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu