ACEASTA ESTE REȚETA DE BAZĂ A BLATULUI DE TORT.
AVEM NEVOIE DE,
6 ouă
250 gr.zahăr
300 gr făină
10 linguri de apă
1 praf de copt
SEPARĂM ALBUȘURILE DE GĂLBENUȘURI ALBUȘURILE BĂTUTE SPUMĂ,GALBENUȘURILE CU ZAHĂRUL, BĂTUTE BINE SI DUPĂ CE AU DEVENIT CA O ALIFIE, PUNEM ÎNCET ,ÎNCET APA IN PLOAIE FĂINA INPREUNĂ CU PRAFUL DE COPT.DUPĂ CE AU FOST TOATE ÎNCORPORATE ADĂUGĂM SI ALBUȘURILE . LA CUPTOR PENTRU 40 DE min LA 180 c .EU AM PUS SI 3 LINGURI DE CACAO .....poftă bună!!!
AVEM NEVOIE DE,
6 ouă
250 gr.zahăr
300 gr făină
10 linguri de apă
1 praf de copt
SEPARĂM ALBUȘURILE DE GĂLBENUȘURI ALBUȘURILE BĂTUTE SPUMĂ,GALBENUȘURILE CU ZAHĂRUL, BĂTUTE BINE SI DUPĂ CE AU DEVENIT CA O ALIFIE, PUNEM ÎNCET ,ÎNCET APA IN PLOAIE FĂINA INPREUNĂ CU PRAFUL DE COPT.DUPĂ CE AU FOST TOATE ÎNCORPORATE ADĂUGĂM SI ALBUȘURILE . LA CUPTOR PENTRU 40 DE min LA 180 c .EU AM PUS SI 3 LINGURI DE CACAO .....poftă bună!!!
MULȚUMESC MULT ,UN AN NOU FERICIT TUTUROR!!
RăspundețiȘtergere