AVEM NEVOIE DE ....
piept de pui
ceapă
ardei roșu
ardei verde
roșii
muștar
sare
piper
carry
Pieptul de pui spălat si porționat în bucățele mici ( de mărimea unei nuci si mai mari ) .
Legumele tăiate si ele bucățele le punem împreună cu carnea si adăugăm peste 3-4 linguri de muștar si condimentele,le lăsăm la macerat 2 ore.După ce sau macerat le punem pe bețișoare de bambus pentru figărui ( începem cu legumele si terminăm tot cu legume) ...le frigem la foc moderat.
POFTĂ BUNĂ!!!
piept de pui
ceapă
ardei roșu
ardei verde
roșii
muștar
sare
piper
carry
Pieptul de pui spălat si porționat în bucățele mici ( de mărimea unei nuci si mai mari ) .
Legumele tăiate si ele bucățele le punem împreună cu carnea si adăugăm peste 3-4 linguri de muștar si condimentele,le lăsăm la macerat 2 ore.După ce sau macerat le punem pe bețișoare de bambus pentru figărui ( începem cu legumele si terminăm tot cu legume) ...le frigem la foc moderat.
POFTĂ BUNĂ!!!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu