AVEM NEVOIE DE...
500 gr de lobodă
2 cepe uscate sau verzi
2 morcovii
2-3 linguri de orez
bulion de zarzăre sau oțet
sare piper
LOBODA SPĂLATĂ SI CURĂȚATĂ POATE FI PROASPĂTĂ SAU CA ÎN CAZUL MEU,ÎNGHEȚATĂ LA CONGELATOR ,PENTRU CĂ ÎN IANUARIE NICI CHIAR ÎN GRECIA NU GĂSEȘTI.......!!!!
CEAPA SI MORCOVII SE CĂLESC ÎN ULEI DE MĂSLINE SI SE ADAUGĂ SI LĂBODA TĂIATĂ MIC,STINGEM CU APĂ SI LĂSĂM LA FIERT .SPRE SFĂRSIT ADĂUGĂM OREZUL, SPĂLAT . CĂND CIĂRBA O ÎNCHIDEM BATEM OUĂLE CU PUȚINĂ SARE SI O TURNĂM IN CIORBĂ.SAREA SI PIPERUL SI LEUȘTEANUL CAPAC.....POFTĂ BUNĂ!!!!!
500 gr de lobodă
2 cepe uscate sau verzi
2 morcovii
2-3 linguri de orez
bulion de zarzăre sau oțet
sare piper
LOBODA SPĂLATĂ SI CURĂȚATĂ POATE FI PROASPĂTĂ SAU CA ÎN CAZUL MEU,ÎNGHEȚATĂ LA CONGELATOR ,PENTRU CĂ ÎN IANUARIE NICI CHIAR ÎN GRECIA NU GĂSEȘTI.......!!!!
CEAPA SI MORCOVII SE CĂLESC ÎN ULEI DE MĂSLINE SI SE ADAUGĂ SI LĂBODA TĂIATĂ MIC,STINGEM CU APĂ SI LĂSĂM LA FIERT .SPRE SFĂRSIT ADĂUGĂM OREZUL, SPĂLAT . CĂND CIĂRBA O ÎNCHIDEM BATEM OUĂLE CU PUȚINĂ SARE SI O TURNĂM IN CIORBĂ.SAREA SI PIPERUL SI LEUȘTEANUL CAPAC.....POFTĂ BUNĂ!!!!!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu