AVEM NEVOIE DE
1 kg de fasole uscată
4-5 cărnați de casă
2 cepe
1 morcov
țelină
pastă de tomate
FASOLE DUPĂ CUM SE ȘTIE TREBUIE ȚINUTĂ LA ÎNMUIAT PESTE NOAPTE.
A DOUA ZI O PUNEM LA FIERT SI DUPĂ CE DĂ ÎN CLOCOT SCHIMBĂM APA.DUPĂ ACCEA
LĂSĂM FASOLEA LA FIERT ÎNPREUNĂ CU MORCOVUL TĂIAT FELI.PUTEM PUNE FASOLEA ÎN OALA SUB PRESIUNE SI ÎN 30 min ESTE GATA.PUNEM CĂRNAȚI CARE SUNT TĂIAȚI BUCĂȚELE LA PRĂJIT,DUPĂ ACEEA CEAPA SI PASTA DE TOMATE .FASOLEA CARE ESTE FIARTĂ O PUNEM PESTE CĂRNAȚI SI LA SFĂRȘIT ȚELINA....POFTĂ BUNĂ!!!
1 kg de fasole uscată
4-5 cărnați de casă
2 cepe
1 morcov
țelină
pastă de tomate
FASOLE DUPĂ CUM SE ȘTIE TREBUIE ȚINUTĂ LA ÎNMUIAT PESTE NOAPTE.
A DOUA ZI O PUNEM LA FIERT SI DUPĂ CE DĂ ÎN CLOCOT SCHIMBĂM APA.DUPĂ ACCEA
LĂSĂM FASOLEA LA FIERT ÎNPREUNĂ CU MORCOVUL TĂIAT FELI.PUTEM PUNE FASOLEA ÎN OALA SUB PRESIUNE SI ÎN 30 min ESTE GATA.PUNEM CĂRNAȚI CARE SUNT TĂIAȚI BUCĂȚELE LA PRĂJIT,DUPĂ ACEEA CEAPA SI PASTA DE TOMATE .FASOLEA CARE ESTE FIARTĂ O PUNEM PESTE CĂRNAȚI SI LA SFĂRȘIT ȚELINA....POFTĂ BUNĂ!!!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu