ASTĂZI AM PROBAT O REȚETĂ CEVA MAI NEOBIȘNUITĂ
AVEM NEVOIE DE
500gr de carne tocată
2 cepe uscate
1 ou
2 linguri de muștar
2 linguri de maioneză
pesmet
pătrunjel
CEAPA DATĂ PRIN RĂZĂTOARE SE PUNE PESTE CARNE.ADĂUGĂM MUȘTARUL,MAIONEZA,OUL SI PESMETUL.LA SFĂRȘIT ADĂUGĂM PĂTRUNJELUL.
CHFTELUȚELE SUNT MAI SUCULENTE DACĂ LE BĂGAȚI LA CUPTOR CU CEVA CARTOFIORI,EU NU AM AVUT RĂBDARE SI LE-AM PRĂJIT...POFTĂ BUNĂ!!!!
AVEM NEVOIE DE
500gr de carne tocată
2 cepe uscate
1 ou
2 linguri de muștar
2 linguri de maioneză
pesmet
pătrunjel
CEAPA DATĂ PRIN RĂZĂTOARE SE PUNE PESTE CARNE.ADĂUGĂM MUȘTARUL,MAIONEZA,OUL SI PESMETUL.LA SFĂRȘIT ADĂUGĂM PĂTRUNJELUL.
CHFTELUȚELE SUNT MAI SUCULENTE DACĂ LE BĂGAȚI LA CUPTOR CU CEVA CARTOFIORI,EU NU AM AVUT RĂBDARE SI LE-AM PRĂJIT...POFTĂ BUNĂ!!!!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu