AVEM NEVOIE DE..
BLAT DE TORT
200 gr frișcă lichidă
200 gr frișcă solidă
200 ml lapte condensat îndulcit
1 plic cu întăritor de frișcă
1 ananas
20 ml miere
100 gr ciocolată cu lapte
Pentru acest tortuleț am făcut de cu seară blatul ,care a stat cuminte pănă a doua zi .
CREMA
Frișca solidă cu laptele concentrat îndulcit le batem bine cu mixerul,adăugăm frișca lichidă si întăritorul de frișcă.
Trebuiesc bătute bine si după aceea date la frigider sau chiat la congelator, pănă asanblăm tortul( NU FOARTE MULT LA CONGELATOR)
Ananasul ( poate fi si conservat) îl curățăm si tăiem, 3-4 felii si restul bucățele .
SIROP
100 gr zahăr
200 ml apă
Lăsăm apa să fiarbă înpreună cu zahărul 2-3 min , din momentul în care a început să fiarbă.
Dacă folosiți ananas conservă, puteți ține siropul si cu acesta veți însiropa blatul.
CARAMEL
Ciocolata cu lapte o topim la si adăugăm peste mierea ,amestecăm bine si o menținem la călduță pănă în momentul în care o vom folosi.
Blatul l-am tăiat în trei părți egale.
Am însiropat tortul ușor cu o pensulă si am pus 2-3 linguri de cremă,ananas bucățele si caramel, si așa pănă terminăm si crema si blatul.
Deasupra punem crema ce a mai rămas întindem bine cu o spatulă sau cu cuțitul si adăugăm caramelul rămas ,feliile de ananas si ...dăm la frigider 2-3 ore ,după...............POFTĂ BUNĂ!!!
BLAT DE TORT
200 gr frișcă lichidă
200 gr frișcă solidă
200 ml lapte condensat îndulcit
1 plic cu întăritor de frișcă
1 ananas
20 ml miere
100 gr ciocolată cu lapte
Pentru acest tortuleț am făcut de cu seară blatul ,care a stat cuminte pănă a doua zi .
CREMA
Frișca solidă cu laptele concentrat îndulcit le batem bine cu mixerul,adăugăm frișca lichidă si întăritorul de frișcă.
Trebuiesc bătute bine si după aceea date la frigider sau chiat la congelator, pănă asanblăm tortul( NU FOARTE MULT LA CONGELATOR)
Ananasul ( poate fi si conservat) îl curățăm si tăiem, 3-4 felii si restul bucățele .
SIROP
100 gr zahăr
200 ml apă
Lăsăm apa să fiarbă înpreună cu zahărul 2-3 min , din momentul în care a început să fiarbă.
Dacă folosiți ananas conservă, puteți ține siropul si cu acesta veți însiropa blatul.
CARAMEL
Ciocolata cu lapte o topim la si adăugăm peste mierea ,amestecăm bine si o menținem la călduță pănă în momentul în care o vom folosi.
Blatul l-am tăiat în trei părți egale.
Am însiropat tortul ușor cu o pensulă si am pus 2-3 linguri de cremă,ananas bucățele si caramel, si așa pănă terminăm si crema si blatul.
Deasupra punem crema ce a mai rămas întindem bine cu o spatulă sau cu cuțitul si adăugăm caramelul rămas ,feliile de ananas si ...dăm la frigider 2-3 ore ,după...............POFTĂ BUNĂ!!!
Un tort foarte,foarte bun.Imi place mult ananasul si laptele condensat pe care mi-l prepar acasa.Numai bine!
RăspundețiȘtergereBINE AI VENIT !! DA, DE OBICEI ACUM VARA ,ÎNCERCĂM SĂ MĂNCĂM CĂT MAI MULTE FRUCTE....
RăspundețiȘtergereΠολύ νόστιμες οι συνταγές σου, LUNCA ANA MARIA.
RăspundețiȘtergereΤα φιλιά μου.
EFKARISTO ,KALOSI IRTHES..... PROSPATO.
ȘtergereFILAKIA!!
Vin la o felie de tort ;)
RăspundețiȘtergereREPEDE ,REPEDE .... E PE TREMINATE!!!
Ștergere