AVEM NEVOIE DE ...
BALT DE TORT
CREMA GANACHE
400 frișcă lichidă
400 gr coicolată menaj
SIROP
100 gr apă
200 gr zahăr
DECOR
100 gr frișcă lichidă
200 gr gem de mure sau fructe de pădure
1 cutie de wafe umplute cu ciocolată
FRIȘCA LICHIDĂ O ÎNCĂLZIM ( NU O FIERBEM) SI O ADĂUGĂM PESTE CIOCOLATĂ CARE A FOST RUPTĂ BUCĂȚELE.AMESTECĂM PĂNĂ CIOCOLATA SA TOPIT SI LĂSĂM LA FRIGIDER SAU ÎN CONGELATOR .
DUPĂ CE CREMA SA ÎNTĂRIT O BATEM BINE CU MIXERUL .
SIROPUL ,PUNEM APA ÎNPREUNĂ CU ZAHĂRUL SI LĂSĂM LA FIERT 2-3 MIN .CÎND ÎNSIROPĂM ,SIROPUL TREBUIE SĂ FIE RECE.
TĂIEM BLATUL ÎN TREI DISCURI EGALE ,ÎNSIROPĂM SI ADĂUGĂM 1/2 DIN CREMĂ PUNEM SI 2-3 LINGURI DE GEM DE MURE SI FRUCTE DE PĂDURE SI AȘA PĂNĂ TERMINĂM BLATURILE.
DEASUPRA , CREMA CARE A MAI RĂMAS O ÎNTINDEM BINE SI DECORĂM CU FRIȘCA LICHIDĂ .....POFTĂ BUNĂ!!!
BALT DE TORT
CREMA GANACHE
400 frișcă lichidă
400 gr coicolată menaj
SIROP
100 gr apă
200 gr zahăr
DECOR
100 gr frișcă lichidă
200 gr gem de mure sau fructe de pădure
1 cutie de wafe umplute cu ciocolată
FRIȘCA LICHIDĂ O ÎNCĂLZIM ( NU O FIERBEM) SI O ADĂUGĂM PESTE CIOCOLATĂ CARE A FOST RUPTĂ BUCĂȚELE.AMESTECĂM PĂNĂ CIOCOLATA SA TOPIT SI LĂSĂM LA FRIGIDER SAU ÎN CONGELATOR .
DUPĂ CE CREMA SA ÎNTĂRIT O BATEM BINE CU MIXERUL .
SIROPUL ,PUNEM APA ÎNPREUNĂ CU ZAHĂRUL SI LĂSĂM LA FIERT 2-3 MIN .CÎND ÎNSIROPĂM ,SIROPUL TREBUIE SĂ FIE RECE.
TĂIEM BLATUL ÎN TREI DISCURI EGALE ,ÎNSIROPĂM SI ADĂUGĂM 1/2 DIN CREMĂ PUNEM SI 2-3 LINGURI DE GEM DE MURE SI FRUCTE DE PĂDURE SI AȘA PĂNĂ TERMINĂM BLATURILE.
DEASUPRA , CREMA CARE A MAI RĂMAS O ÎNTINDEM BINE SI DECORĂM CU FRIȘCA LICHIDĂ .....POFTĂ BUNĂ!!!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu