AVEM NEVOIE DE...
1 kg varză murată
500 gr ciuperci
200 gr orez
2 morcovi
2 cepe
2 rosii sau pastă de tomate
sare
piper
cimbru
VARZA SE SCOATE DIN RECIPIENTUL ÎN CARE O AVEȚI SI SE DESĂREAZĂ(LA MINE NU A FOST CAZUL ) ADICĂ ,LĂSĂM VARZA ÎN APĂ PĂNĂ NU SE MAI SIMTE SARAMURA .CEAPA O CĂLIM ÎNPREUNĂ CU CIUPERCILE SI MORCOVUL,ADĂUGĂM OREZUL SI PASTA DE TOMATE,LĂSĂM PE FOC 5-10 min.
SCOATEM FOILE DE VARZĂ SI TĂIEM TOATE NERVURILE GROASE.FACEM SARMALELE.
ÎN CRATIȚĂ DUBLĂ, JOS PUNEM ULEI DE MĂSLINE SI VARZĂ TĂIATĂ FIDELUȚ,DEASUPRA UNA LĂNGĂ ALTA SARMALELE.
CĂND AM TERMINAT DE FĂCUT SARMALELE DESUPRA LOR ADĂUGĂM IARĂȘI UN RĂND DE VARZĂ TOCATĂ.
LA SFĂRȘIT PESTE ADĂUGĂM 2-3 LINGURI CU PASTĂ DE TOMATE ÎNDOITE CU APĂ
LĂSĂM LA FOC MIC 1 1/2 h....POFTĂ BUNĂ!!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu