AVEM NEVOIE DE...
250 gr margarina
2 linguri zahăr
1 praf de copt
200 ml apă rece
500 -600 gr făină
300 gr dulceață de LOTOS(sau ce aveți prin frigider)
50 ml lapte
20 gr zahăr
250 gr margarina
2 linguri zahăr
1 praf de copt
200 ml apă rece
500 -600 gr făină
300 gr dulceață de LOTOS(sau ce aveți prin frigider)
50 ml lapte
20 gr zahăr
FRUCTUL ZEILOR.......LOTOS ,ASTA AM AVUT ÎN FRIGIDER CU ASTA AM FĂCUT ,
PUNEM FĂINA CERNUTĂ ÎNTR-UN BOL ,ADĂUGĂM MARGARINA CUBULEȚE,PRAFUL DE COPT ,ZAHĂRUL SI AMESTECĂM ADĂUGĂND ÎNCET ÎNCET APA.
CĂND ALUATUL NU SE MAI LIPEȘTE DE MĂINI(APA ESTE POSIBIL SĂ NU INTRE TOATĂ) O PRESĂRĂM CU PUȚINĂ FĂINĂ SI O ÎNTINDEM FOAIE.
ÎNTR-O TAVĂ PE CARE AM PUDRAT-O CU FĂINĂ PUNEM O FOAIE ,NU PREA GROSUȚĂ(1-2 cm)IAR DEASUPRA ADĂUGĂM GEMUL......(FIECARE CE ARE ÎN BĂTĂTURĂ).
DEASUPRA, CE NE RĂMĂNE DIN ALUAT, LA FEL FACEM O FOAIE MAI MICUȚĂ ,PE CARE O TĂIEM FĂȘI SI LE ADĂUGĂM PESTE DULCEAȚĂ.
CU O PENSULĂ UNGEM FĂȘIILE DE ALUAT DE DEASUPRA SI PUNEM IN PLOAIE ZAHĂR.............DĂM LA CUPTOR 30-40 min.....LA180-200 C .....
PUDRĂM LA SFĂRȘIT CU ZAHĂR PUDRĂ...............
POFTĂ BUNĂ!!!!!!
,
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu