AVEM NEVOIE DE ,...
ALUAT
1/3 pahar apă caldă
1/4pahar ulei de măsline
1 linguriță de sare
1/2 linguriță bicarbonat
făină căt cuprinde
APA ,ULEIUL DE MĂSLINE ,SAREA SI BICARBONATUL AMESTECATE.ADĂUGĂM FĂINA PĂNĂ SE FORMEAZĂ UN ALUAT MOALE CARE NU SE LIPEȘTE DE DEGETE.LĂSĂM ALUATUL LA ODIHNIT 30 min.DUPĂ ACEEA ÎL ÎNPĂRȚIM ÎN DOUĂ BUCĂȚI.ÎNTINDEM FOAIE ,UNA O PUNEM ÎN TAVA UNSĂ SI AȘEZĂM SI FOAIA PE CARE O UNGEM CU ULEI DE MĂSLINE .
UNPLUTURA
500 gr urzici
300 gr spanac
300 gr feta(sau orice altă brănză aveți)
1 ceapă
3 ouă
CĂLIM CEAPA ,ADĂUGĂM SPANACUL SI URZICILE PE CARE LE CĂLIM PUȚIN.OUĂLE CU BRĂNZA FĂRÎMIȚATĂ O ADĂUGĂM PESTE URZIC.AMESTECĂM BINE ( URZICILE TREBUIE SĂ FIE RECI CĂND ADĂUGĂM OUĂLE)
PUNEM UNPLUTURA ÎN TAVĂ SI ADĂUGĂM SI CEALALTĂ FOAIE .UNGEM CU ULEI..SI CU CUȚITUL VOM ÎNȚEPA USOR FOAIE CU UN CUȚIT.
DĂM PLĂCINTA LA CUPTOR 30-40 min LA 200- 220C........POFTĂ BUNĂ!!
ALUAT
1/3 pahar apă caldă
1/4pahar ulei de măsline
1 linguriță de sare
1/2 linguriță bicarbonat
făină căt cuprinde
APA ,ULEIUL DE MĂSLINE ,SAREA SI BICARBONATUL AMESTECATE.ADĂUGĂM FĂINA PĂNĂ SE FORMEAZĂ UN ALUAT MOALE CARE NU SE LIPEȘTE DE DEGETE.LĂSĂM ALUATUL LA ODIHNIT 30 min.DUPĂ ACEEA ÎL ÎNPĂRȚIM ÎN DOUĂ BUCĂȚI.ÎNTINDEM FOAIE ,UNA O PUNEM ÎN TAVA UNSĂ SI AȘEZĂM SI FOAIA PE CARE O UNGEM CU ULEI DE MĂSLINE .
UNPLUTURA
500 gr urzici
300 gr spanac
300 gr feta(sau orice altă brănză aveți)
1 ceapă
3 ouă
CĂLIM CEAPA ,ADĂUGĂM SPANACUL SI URZICILE PE CARE LE CĂLIM PUȚIN.OUĂLE CU BRĂNZA FĂRÎMIȚATĂ O ADĂUGĂM PESTE URZIC.AMESTECĂM BINE ( URZICILE TREBUIE SĂ FIE RECI CĂND ADĂUGĂM OUĂLE)
PUNEM UNPLUTURA ÎN TAVĂ SI ADĂUGĂM SI CEALALTĂ FOAIE .UNGEM CU ULEI..SI CU CUȚITUL VOM ÎNȚEPA USOR FOAIE CU UN CUȚIT.
DĂM PLĂCINTA LA CUPTOR 30-40 min LA 200- 220C........POFTĂ BUNĂ!!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu