sâmbătă, 7 aprilie 2012

KALAMARI CU SOS TOMAT-KALAMARIA KOKINISTA

  AVEM NEVOIE DE..

1 kg de kalamari  curățați
2 linguri cu ulei de măsline
2 cepe uscate
usturoi
4 rosii sau pastă de tomate
1 pahar de vin alb
sare  piper

 Kalamari v-am povestit altă dată ( la KALAMARI UMPULȚI) cum se curăță așa că ...să nu mai pierdem timpul.
Ceapa o punem la prăjit în ulei cu usturoiul si le sotăm 2-3 min.
Adăugăm kalamari si îi lăsăm si pe ei 1-2 min ,amestecănd continu.
Stingem cu vin si lăsăm să se evapore vinul ,adăugăm pasta de tomate sau rosiile si 2 pahare cu apă.

Lăsăm să fiarbă la foc mic 30-40 min.
 Servim cu paste ,în cazul meu Papardele.....POFTĂ BUNĂ!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu