AVEM NEVOIE DE .....
BLAT
3 1/2 de făină
2 căni cu zahăr
2 lingurițe de bicarbonat
6 lingurițe de cacao
1 prijă de sare
3/4 cană de ulei
1 1/2 cană de ulei
2 lingurițe de oțet
coniac
Punem făina cu bicarbonatul,cacao,sarea într-un bol si adăugăm peste .......uleiul ,oțetul ,zahărul ,coniacul si apa pe care le vom amesteca pănă ce zahărul sa topit . Adăugăm compoziția într-o tavă unsă cu ulei si dăm la cuptor 30-35 min la 180 C .......
CREMA
600 ml frișcă vegetală
300 gr ciocolată neragră
50 ml coniac
Punem 400 ml din frișcă pe foc si lăsăm pănă ce acesta ajunge la punctu de fierbere si luăm de pe foc adăugănd si ciocolata ruptă ....amestecăm bine si lăsăm la rece...
După ce aceasta sa răcit bine se adaugă peste frișcă....si se bate bine pănă ce crema si-a dublat volumul..... adăugăm si coniacul.
După ce blatul sa răcit se taie pe jumătate si punem crema .
Deasupra putem pune ciocolată sau nucă de cocos .....POFTĂ BUNĂ!!!!
BLAT
3 1/2 de făină
2 căni cu zahăr
2 lingurițe de bicarbonat
6 lingurițe de cacao
1 prijă de sare
3/4 cană de ulei
1 1/2 cană de ulei
2 lingurițe de oțet
coniac
Punem făina cu bicarbonatul,cacao,sarea într-un bol si adăugăm peste .......uleiul ,oțetul ,zahărul ,coniacul si apa pe care le vom amesteca pănă ce zahărul sa topit . Adăugăm compoziția într-o tavă unsă cu ulei si dăm la cuptor 30-35 min la 180 C .......
CREMA
600 ml frișcă vegetală
300 gr ciocolată neragră
50 ml coniac
Punem 400 ml din frișcă pe foc si lăsăm pănă ce acesta ajunge la punctu de fierbere si luăm de pe foc adăugănd si ciocolata ruptă ....amestecăm bine si lăsăm la rece...
După ce aceasta sa răcit bine se adaugă peste frișcă....si se bate bine pănă ce crema si-a dublat volumul..... adăugăm si coniacul.
După ce blatul sa răcit se taie pe jumătate si punem crema .
Deasupra putem pune ciocolată sau nucă de cocos .....POFTĂ BUNĂ!!!!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu