AVEM NEVOIE DE .....
carne se oaie
sare
vin roșu
cimbru
paprika
usturoi
muștar praf
piper
foi de dafin
Carnea de oaie trebuie să fie dezosată si curățată de grăsime .....
Pregătim un amsetec din toate condimentele si masăm bine carnea cu ea ...usturoiul pisat se adaugă si el,adăugăm si vinul.
Carnea se lasă într-un racipient si se amestecă o dată pe zi ...circa 7 zile .
După ce carnea sa macerat bine se dă la fum căteva ore 7-8 ore ....se lasă la aer pănă ce carnea nu mai are deloc igrasie ( adică se usucă de tot lichidul ) ....POFTĂ BUNĂ!!!
carne se oaie
sare
vin roșu
cimbru
paprika
usturoi
muștar praf
piper
foi de dafin
Carnea de oaie trebuie să fie dezosată si curățată de grăsime .....
Pregătim un amsetec din toate condimentele si masăm bine carnea cu ea ...usturoiul pisat se adaugă si el,adăugăm si vinul.
Carnea se lasă într-un racipient si se amestecă o dată pe zi ...circa 7 zile .
După ce carnea sa macerat bine se dă la fum căteva ore 7-8 ore ....se lasă la aer pănă ce carnea nu mai are deloc igrasie ( adică se usucă de tot lichidul ) ....POFTĂ BUNĂ!!!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu