vineri, 30 noiembrie 2012

1 AN DE BLOGG!!!

CÎND ..CUM SI ÎN CE FEL???/ CĂND AM CONCEPUT ACEST BLOG( MAI MULT ÎMPINSĂ DE SOȚUL MEU )NU MĂ GĂNDEAM CĂ AM SĂ AJUNG SĂ VĂD BLOGUL LA 1 ANIȘOR.

LA ÎNCEPUT  FRUNZĂREAM PRIN BLOGURILE ALTORA .....REȚETE FEL DE FEL ,FOTOGRAFI COLORATE SI TENTANTE, NU MĂ GĂNDEAM CĂ EU POT FI AȘA DE PERSEVERENTĂ SI POT DUCE ACEST PROIECT PĂNĂ AICI ,DAR IATĂ CĂ.....

ÎNCEPUTUL A FOST FOST GREU ,EU CARE SUNT O NEȘTIUTOARE ÎN ALE INTERNETULUI  A TREBUIT SĂ ÎNVĂȚ SINGURĂ CE SI CUM ,UNDE TREBUIE  APĂSAT, PE CE TASTĂ PENTRU FIECARE CE,( NU CĂ ACUM AȘI ȘTI FOARET MULTE, DAR)

AM ÎNCEPUT CU STĂNGĂCIE ,NU-MI GĂSEAM CUVINTELE ,FOTOGRAFIILE DEZASTRUOASE( ÎNCĂ LUCREZ LA TOATE ASTEA ).....AVEAM ÎNSĂ DORINȚA DE A ARĂTA  CĂ SI EU POT FACE CEVA .

MAI EREA SI PROBLEMA KINDERULUI CARE PE ATUNCI AVEA CĂTEVA LUNI IAR ACUM SA FĂCUT FLĂCĂU MARE SI VREA SI EL SĂ BUTONEZE SI ASTA ÎMI ÎNGREUNEAZĂ MISIUNEA ....DAR ,MERGEM ÎNAINTE!!
AM POSTAT  CU COPILUL ÎN BRAȚE ,PE JOS,ÎN PARC SI ÎN CELE MAI NEGĂNDITE LOCURI ,SEARA TĂRZIU ,DIMINEAȚA DEVREME ÎN  TIMP CE DORMEA COPILUL ,CĂND TRIMETEAM COPILUL CU SOȚUL MEU LA PLIMBARE ...SI AȘA MAI DEPARTE...
SPER CĂ ÎN TOT ACEST AN AM A FOST DE FOLOS CUIVA SAU AM INSPIRAT PE CINEVA.....

MULȚUMESC ,TUTUROR CELOR CE-MI URMĂRESC BLOOGUL  SI M-AU FELICITAT ,CELOR CE MĂ VOR URMĂRI SI PRIETENILOR CARE MĂ ÎNCURAJEAZĂ!!


UN AN NOU FERICIT ,IUBIRE SI FERICIRE TUTUROR!!!

4 comentarii:

 1. La multi ani deliciosi bloguletului tau.Sa creasca mare si frumos.Pupici!

  RăspundețiȘtergere
 2. MULȚUMESC, AȘA CA DE ÎNCEPUT NU-I RĂI!!!PUPICI

  RăspundețiȘtergere
 3. Odata cu trecerea timpului ai sa capeti mai multa experenta si cu fiecare an de blog,ai sa vezi evolutia.Te felicit si-ti urez "La multi ani",din tot sufletul!Pupici !

  RăspundețiȘtergere
 4. MULȚUMESC MULT ...SPER SĂ FIE AȘA.UN AN NOU FERICIT !!!PUPICI

  RăspundețiȘtergere