miercuri, 21 decembrie 2011

DROB DE PORC

LA MINE ACASĂ DROBUL, DROBUL ESTE LA MARE CĂUTARE IN DIFERITE FORME SI DIN DIFERITE CĂRNURI.
AVEM NEVOIE DE...
ficat de porc
carne de porc
ceapă uscată
ceapă verde
5 ouă
pătrunjel
sare
piper
boia



SE PUN FICATUL SI CARNEA  LA FIERT,SE SPUMEAZĂ.
DUPĂ CE AU FOST FIERTE SE DAU PRIN MAȘINA DE TOCAT SAU BLENDER. SE AMESTECĂ CU CEAPA SI PĂTRUNJELUL,SE CONDIMENTEAZĂ SI SE ADAUGĂ 4 OUĂ  .  FORMA DE COZONAC SE  UNGE CU PUȚIN ULEI ,CONȚINUTUL SE PUNE IN TAVĂ , SE BATE UN OU SI SE TOARNĂ DEASUPRA,SE LASĂ  LA CUPTOR 30-40 min  ......POFTĂ BUNĂ!!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu