joi, 8 decembrie 2011

SPANAC

SPANACUL,USOR DE GĂTIT ,GUSTOS SI SĂNĂTOS.
AVEM NEVOIE DE ...
1kgde spanac
2 cepe uscate sau  ceapă verde

marar 
amidon sau faina
sare 
piper
SPANACUL PE CARE L-AM CUMPĂRAT SAU SI MAI BINE IL LUĂM DIN GRADINĂ TREBIUE SPALAT BINE ,FOARTE BINE ,SI DUPĂ ACEEA OPARIT IN APA FIARTĂ 2-3 MIN .DUPA CE A FIERT IL PUTEM TOCA MARUNT.   PRĂJIM CEAPA IN PUTIN ULEI ,PUNEM SI SPANACUL SA SE RUMENEASCĂ PUTIN 2- min,ADAUGAM FĂINA SAU AMIDONUL SI AMESTECAM BINE ,SĂ NU RĂMĂNĂ COCOLOASE. APA IN CARE A FIERT SPANACUL ,O FOLOSIM, O PUNEM PESTE SPANAC SI LĂSĂM LA FIERT CIRCA 10 -15 min .LA SFĂRSIT PUNEM MĂRARUL ,SAREA SI PIPERUL.....POFTA BUNĂ!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu