miercuri, 7 decembrie 2011

FASOLE-FASOLADA


PENTRU ZILELE FRIGUROASE DE AFARĂ , ASTAZI  AVEM ...FASOLE.
AVEM NEVOIE DE.....
 500  gr de fasole uscată
2  cepe mari
pastă de tomate
sare
 piper
 țelină
 
PUNEM FASOLEA LA UNFLAT IN APĂ ,PENTRU CEL PUTIN 7-8 ORE ,DUPA CE FASOLEA ESTE BINE UNFLATĂ O PUNEM LA FIERT.
EU AM BAGATO LA OALA SUB PRESIUNE SI ASA AM FACUT ECONOMIE DE TIMP ,LA MINE  A FIERT 10 min ,DAR DACA NU AVETI NU ESTE NIMIC , LA OALĂ NORMALĂ VA FIERBE IN 60 min!!! .
INTR-O ALTA CRATITĂ PRĂJIM CEAPA , PUNEM PASTA DE TOMATE  DUPA CE SE PRAJESC,  LUĂM FASOLEA FIARTĂ SI O PUNEM PESTE CEAPĂ SI O LASĂM LA FIERT CIRCA 10-15 min  ,LA SFĂRSIT PUNEM ȚELINA SI GATA FASOLICA ......POFTĂ BUNĂ!!
      

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu