luni, 19 decembrie 2011

SARMALE

A VENIT  CRĂCIUNUL SI NE GĂNDIM LA .....SARMALE,
AVEM NEVOIE DE ....
1-2 verze murate
700 gr de carne de porc
1/2 cească de orez
1 ceapă
pastă de tomate 
ulei de măsline
sare
piper
cimbru
boia iute
verdeată
  VARZA TREBUIE SA O SPĂLĂM SI FOILE MAI FRUMOASE LE PUTEM FOLOSI LA SARMALE . PRĂJIM CEAPA,PUNEM OREZUL ,PASTA DE TOMATE ,CONDIMENTELE SI 1 PAHAR CU APĂ ,LĂSĂM LA FIERT 5 min.PESTE CARNE PUNEM  ACEST CONȚINUT SI AMESTECĂM BINE .INTR-O CRATIȚĂ PUNEM JOS ULEI ,VARZĂ TOCATĂ SI INCEPEM SĂ PUNEM SARMALELE,DEASUPRA VARZĂ TOCATĂ SI PASTĂ DE TOMATE .CINE VREA SI ARE, POATE PUNE DEASUPRA SAU JOS IN CRATIȚĂ O CRENGUȚĂ DE CIMBRU. ACOPERIM SARMALELE CU APĂ SI PUȚINĂ ZEAMĂ DE VARZĂ .LĂSĂM PE FOC SAU LA CUPTOR IAR DACĂ SCADE LICHIDUL DIN CRATITĂ MAI ADĂUGĂM.PUTEM SERVI CU SMĂNTĂNĂ.....POFTĂ BUNĂ .CRĂCIUN FERICIT!!!!!!!




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu