luni, 19 decembrie 2011

TOBĂ LA GHIVECI !!!




AICI E AICI,   CUM FACI TOBĂ LA 20 GRADE CELSIUS ????CĂ DE ZĂPADĂ NICI NU ÎNCAPE VORBA ....
AVEM NEVOIE DE ...
organe de porc
 plămăn ,inimă ,rinichi ,limbă, urechi si carne de porc
usturoi,sare ,piper,boia iute,cimbru.

PUNEM IN OALĂ LA FIERT TOATE ORGANELE ,LA FOC,NU TARE .
DUPĂ CE SAU FIERT LE TĂIEM BUCĂȚELE SI LE CONDIMENTĂM.
NU AVEM BURTĂ ......AM VĂZUT UNDEVA CĂ SE POATE FACE SI LA ....STICLĂ ,DACĂ SE FACE LA STICLĂ DE CE NU SI LA GHIVECI???
 ZIS SI FĂCUT AM LUAT UN GHIVECI DI GOSPODĂRIA PROPRIE ,AM PUS O PUNGA IN EL SI DUPĂ ACEEE CONȚINUTUL, PUȚINĂ ZEAMĂ ,INCHIDEM PUNGA SI DĂM LA FRIGIDER PENTRU CĂTEVA ZILE.....POFTĂ BUNĂ!!!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu