luni, 12 noiembrie 2012

PUIUL MĂCELARULUI-CACCIATORE

AVEM NEVOIE DE...



5-6 pulpe de pui
4-5 linguri de ulei de măsline
2-3 cepe
2-3 căței de usturoi
1 ardei roșu
300 gr ciuperci
1 pahar de vin roșu
3-4 roșii
sare
piper
 pătrunjel





De auzit am auzit ,dar de măncat ioc.....mai deunăzi văd un mare bucătar la tv făcănd puiul ,î-mi ploua în gură...a doua zi ,pun măna si fac...PUI CACCIATORE .

Într-o cratiță punem la prăjit puiul si îl prăjim ușor,ceapa tăiată fin  si usturoiul pisat le adăugăm si pe ele.
După ce acestea sau aurit ușor adăugăm ciupercile tăiate felii ,ardeiul ,roșiile date prin răzătoare ....... punem vinul si lăsăm să se evapore tot alcoolul.

Adăugăm sarea ,piperul si lăsăm la fiert la foc ușor 30 -40 min...la sfărșit punem  pătrunjelul.....POFTĂ BUNĂ!!!!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu