marți, 25 iunie 2013

ARDEI CAPIA CU CARNE

AVEM NEVOIE DE



10-12 Ardei capia
500 gr carne tocată
2 linguri orez
1 ceapă
1 morcov
 1 ardei
pastă de tomate
ulei de măsline
sare
piper
boia dulce



Ardei capia îi spălăm si le tăiem codița ,căpăcelul si le scoatem semințele .
Tăiem ceapa foarte fin si o punem la prăjit în uleiul de măsline ,adăugăm morcovul si ardeiul dat prin blender Lăsăm la călit 2-3 min si punem 1 lingură de pastă de tomate sau o roșie  ,adăugăm un  pahar cu apă si lăsăm la fiert pănă ce lichidul sa diluat ,adăugăm toate acestea peste carnea tocată si le amestecăm
Umplem ardei cu carnea si punem în tavă pentru cuptor iar pe deasupra punem 2-3 linguri de pastă de tomate îndoite cu apă si 1 lingură de ulei de măsline ( putem pune si 1 lingură de vegeta).Dăm la cuptor  pentru 1 oră la 180-200 C ....
 ACUM VARA ÎI PUTEM SERVI CU IAURT.




POFTĂ BUNĂ !!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu