sâmbătă, 29 iunie 2013

VINETE UMPLUTE CU CARNE





AVEM NEVOIE DE ...



5 VINETE
500 GR CARNE  JUMĂTATE PORC SI JUMĂTATE VITĂ
1 CEAPĂ
2 ROȘII
1 ARDEI ROȘII
ULEI DE MĂSLINE
SARE
PIPER
ARDEI IUTE
 BECHAMEL





Pentru început vinetele le tăiem pe jumătate si le scobim  cu o lingură de miez pănă devin ca o barcă( să nu fie crăpate sau tăiate pănă la coajă) le dăm cu sare si le lăsăm cu partea cărnoasă în jos la scurs..
În uleiul de măsline 3-4 linguri  punem ceapa tocată mărunt ,ardeiul si le călim puțin .Adăugăm  si roșiile ,sarea piperul si ceva boia ,lăsăm pănă cănd nu mai există umiditate .
Răsturnăm legumele sotate peste carnea tocată si le amestecăm .
Punem  amestecul cu o lingură în vinetele tăiat si le umplem bine ......deasupra adăugăm sosul BECHAMEL si dăm la cuptor la 170 C pentru 45 min si la grill ale 5 min ....POFTĂ BUNĂ!!!!

2 comentarii: