vineri, 21 februarie 2014

NEGRESĂ CU GEM SI NUCI

CAND VREI CEVA DULCE  SI NU AI IN CAMARA INGREDIENTE PENTRU DULCIURI SOFISTICATE ,EU FAC ASTA ...



1 cană de zahăr
1 1/2 de apă
3 1/2 de făină
3/4 ulei
praf de copt
1 plic de zahar vanilat(daca aveti)
3 linguri de cacao
300 gr de nuci tocate mari
400 gr de gem ( puteti pune orice  aveti)
 


Pentru început punem apa(poate fi si calduta) ,zahărul si uleiul într-un vas si le amestecăm bine pănă se topește zahărul.
Făina împreună cu cacao , praful de copt,zaharul vanilat  le amestecăm să se omogenizeze bine si le adăugăm peste soluția lichidă. Amestecăm bine toate ingredientele si adăugăm gemul si nucile .
Punem într-o tavă dată cu ulei si tapetată cu făină ....dăm la cuptor 30-40 min la foc mic (180 C)...

  POFTĂ BUNĂ!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu