miercuri, 29 august 2012

LANGOSI CU BRĂNZĂ


     AVEM NEVOIE  DE ........




500 gr făină
200-300 ml apă
25 gr drojdie
500 gr brănză feta
2 ouă
sare
zahăr
ulei





Pentru aceste bunătăți ,hhhhhh si încă ce bunătăți, avem nevoie de făină pe care o vom avea la loc cald.
Drojdia o vom fărămița si cu puțin zahăr o frecăm,turnăm 50 ml apă călduță......călduță zic,si le amestecăm adăugăm si 3-4 linguri de făină si amstecăm ....lăsăm să crească .
După ce maiaua a crescut o punem peste făină si turnăm încet încet apa ,va deveni o cocă moale ( dacă ceva nu a mers bine ...știți voi ori punem făină ori apă).
Lăsăm să crească 20-30 min , cănd vom lua coca din bol turnăm 50 ml ulei ,si punem pe bancul de lucru ( punem uleiul pentru a nu  se lipi de banc sau de măinile noastre).
Desfacem cu măna o foaie si o împărțim în 6-8 bucăți......si le împăturim ,dacă vom face cu brănză  ,brănza o mărunțim cu măna si batem deasupra două ouă si amestecăm.Umplutura va fi pusă la mijloc si închidem bine mărginile ...prăjim în ulei încins .....


POFTĂ BUNĂ!!!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu