luni, 21 mai 2012

MIEL LA CUPTOR

AVEM NEVOIE DE...

1 kg de carne de miel
sare
piper
maghiran
paprika
usturoi
ulei de măsline


Carnea de miel(discutăm despre miel cel  pănă la 10 kg )nu este foarte greu de făcut,în general la cuptor mielul de ține în funcție de kilograme - kilogramul si ora.
 Din uleiul de măsline si condimentele menționate mai sus se formează o pastă.Peste carnea de miel adăugăm acest amestec si frecționăm bine carne si lăsăm la frigider 2-3 ore înainte de a o băga la cuptor.
Punem carnea la cuptor si adăugăm un pahar cu apă,acoperim cu folie de aluminiu ,după ce carnea sa făcut ultima jumătate de oră o lăsăm descoperită să se rumenească....POFTĂ BUNĂ!!!



P.S  NU VĂ POT ARĂTA  TOATĂ CARNE
PENTRU CĂ A FOST BĂTAIE CINE SĂ MĂNĂNCE MAI REPEDE.......

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu