vineri, 23 martie 2012

MY BLACK FOREST

  AVEM NEVOIE DE ...



BALT DE TORT

CREMA  GANACHE

400 frișcă lichidă
400 gr coicolată menaj


SIROP
100 gr apă
200 gr zahăr

 DECOR

100 gr frișcă lichidă
200 gr gem de mure sau fructe de pădure
1 cutie de wafe umplute cu ciocolată

 
FRIȘCA LICHIDĂ O ÎNCĂLZIM ( NU O FIERBEM) SI O ADĂUGĂM  PESTE CIOCOLATĂ CARE A FOST RUPTĂ BUCĂȚELE.AMESTECĂM PĂNĂ CIOCOLATA SA TOPIT SI LĂSĂM LA FRIGIDER SAU ÎN CONGELATOR .
DUPĂ CE CREMA  SA ÎNTĂRIT O BATEM BINE CU MIXERUL .

SIROPUL ,PUNEM APA ÎNPREUNĂ CU ZAHĂRUL SI LĂSĂM LA FIERT 2-3 MIN .CÎND ÎNSIROPĂM ,SIROPUL TREBUIE SĂ FIE RECE.


TĂIEM BLATUL ÎN TREI DISCURI EGALE ,ÎNSIROPĂM SI ADĂUGĂM 1/2 DIN CREMĂ PUNEM SI 2-3 LINGURI DE GEM DE MURE SI FRUCTE DE PĂDURE SI AȘA PĂNĂ TERMINĂM BLATURILE.


DEASUPRA  , CREMA CARE A MAI RĂMAS O ÎNTINDEM BINE SI DECORĂM CU FRIȘCA LICHIDĂ .....POFTĂ BUNĂ!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu