joi, 12 iulie 2012

GHIVECI CU LEGUME SI PIEPT DE PUI

AVEM NEVOIE DE...



1 piept de pui
3vinete
3 cartofi
2 ardei
2-3 cepe uscate
4-5 roșii
2-3 morcovi
5 linguri ulei de măsline


pătrunjel



Punem la prăjit pieptul de pui pe care l-am tăiat feliuțe mici,adăugăm ceapa tăiată fideluță,morcovii,ardei,si le lăsăm la călit 5-10 min.
După ce acestea sunt călite punem vinatele tăiate si cartofi tăiate cubulețe,lăsăm la fiert si în ultimele 10 min adăugăm roșiile .
Cel mai bine ca la sfărșit să fie treansferate într-o tavă si date la cuptor pănă cănd nu mai au foarte multă zeamă.
La sfărșit punem pătrunjelul...POFTĂ BUNĂ!!!!!

2 comentarii:

  1. M-am prezentat cu furculita si cutitul in mina... Vreau o portioara asa mai consistenta, ca mi-ai facut pofta... Ce frumoasa culoare are ghiveciul tau... Pupici !

    RăspundețiȘtergere
  2. da ..servește,mai avem .....la fotografiat nu mă prea pricep dar la gust ,hhhhhhhhhhhhh..Pupici!!!!

    RăspundețiȘtergere