sâmbătă, 25 februarie 2012

CHEESECAKE CU MURE



AVEM NEVOIE DE ...
400 gr cremă de  brănză ( mascarpone)
200 gr frișcă lichidă
100 gr zahăr farin
200 gr biscuiți Digestiv
50 gr unt sau margarină


ÎNCEPEM PRIN  A FĂRĂMA BISCUIȚI LA BLENDER.
UNTUL ÎL TOPIM PE FOC SI ÎL TURNĂM PESTE BISCIUȚI . AMESTECĂM BINE PĂNĂ BISCUIȚI AU FOST AMESTECATI CU UNTUL.
CREMA DE BRĂNZĂ CU ZAHĂRUL FARIN ÎL BATEM BINE CU MIXERULSI ADĂUGĂM FRIȘCA LICHIDĂ.
BISCUIȚI ÎI PUNEM IN FORMA SI APĂSĂM BINE PĂNĂ DEVINE UN TOT. ADĂUGĂM CREMA SI DĂM LA  FRIGIDER.4-5 ore.


DEASUPRA ADĂUGĂM GEM SI ...... POFTĂ BUNĂ !!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu