marți, 14 februarie 2012

CHIFTELE

AVEM NEVOIE DE ..
500 gr carne tocată( porc+ vită)
2 cepe uscate
2 ouă
50 ml lapte
pesmet
pătrunjel
sare ,piper

CARNEA PENTRU CHIFTELUȚE TREBUIE (ÎN MOD NORMAL) SĂ  CONȚINĂ SI CARNE DE PORC ,CARE DĂ GRĂSIME SI GUST SI CARNEA DE VITĂ CARE DĂ SAVOARE SI SUCULENȚĂ.
 PESTE CARNE ADĂUGĂM CEAPA ,TOCATĂ SAU DATĂ PRIN RĂZĂTOARE,.OUĂLE ,LAPTELE,PESMETUL,PĂTRUNJELSI SAREA SI PIPERUL.
FRĂMĂNTĂ  BINE CARNEA SI LĂSĂM LA FRIGIDER CIRCA 30 DE min.

SCOATEM DIN FRIGIDER CARNEA SI PRĂJIM CHIFTELUȚELE ÎN ULEI ÎNCINS.....POFTĂ BUNĂ!!!

2 comentarii: