sâmbătă, 18 februarie 2012

CIORBĂ A LA GREC-KOTOSUPA

AVEM NEVOIE DE...
3-4 bucăti de carne de pui
2 morcovi
1 cartof
1 ceapă
1 tijă de țelină
2-3 linguri cu orez
1 ou
 1 lămăie zeama


PUNEM CARNEA LA FIERT SI SPUMĂM ,PĂNĂ DEVINE CLARĂ SI  CARNEA  FIARTĂ.
SCOATEM CARNEA DIN CIORBĂ SI ADĂUGĂM MORCOVUL DAT PRIN RĂZĂTOARE ,CEAPA TĂIATĂ MIC SI CARTOFUL .
CĂND AU ÎNCEPUT SĂ FIARBĂ ADĂUGĂM OREZUL .
CARNEA CURĂȚATĂ DE PE OS,  O ADĂUGĂM  LA SFĂRSIT.
ALBUȘUL BĂTUT BINE, ADĂUGĂM SI GĂLBENUȘUL ,ZEAMA DE LĂMĂIE .CĂND CIORBA FIERBE SI ESTE SPRE SFĂRȘIT LUĂM UN POLONIC DIN CIORBĂ SI ADĂUGĂM PESTE OU .AMESTECĂM PĂNĂ SI OUL ARE ACEEASI TEMP CU CIORBA .
TURNĂM PESTE CIORBĂ .STINGEM FOCUL . DACĂ NU AVEȚI ȚELINĂ PUTEȚI PUNE PĂTRUNJEL ...POFTĂ BUNĂ!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu