luni, 13 februarie 2012

SPANAC CU PUI


AVEM NEVOIE DE ...
1 kg spanac
4-5 bucățele de pui
2 cepe uscate sau verzi
usturoi
1 lingură de făină
mărar

SPANACUL PROASPĂT SAU CONGELAT .CEL PROASPĂT TREBUIE SPĂLAT SI EVENTUAL
OPĂRIT.
CARNEA DE PUI O PRĂJIM IN PUȚIN ULEI DE MĂSLINE,ADĂUGĂM SI CEAPA .
PESTE CARNE ADĂUGĂM SPANACUL SI LĂSĂM LA FIERT ,IN SUC PROPRIU,DACĂ ESTE NEVOIE ADĂUGĂM PUȚINĂ APĂ.
CĂND SPANACUL ESTE APROAPE GATA ( FIERT SI FĂRĂ PREA MULTĂ ZEAMĂ),PUNEM PESTE 1 LINGURĂ DE FĂINĂ SI AMESTECĂM SĂ NU SE FACĂ COCOLOAȘE.
DACĂ ESTE NEVOIE ADĂUGĂM PUȚINĂ APĂ SI LĂSĂM 5 MINUTE LA FIERT ,LA FOC MIC .MĂRARUL SE ADAUGĂ LA SFĂRȘIT CU USTUROIUL............POFTĂ BUNĂ!!!

2 comentarii:

  1. Ce bine-ar merge acum o mancarica de spanac!

    RăspundețiȘtergere
  2. TE POFTESC!! EU AM NOROC CU MAMA ,EA MĂ APROVIZIONEAZĂ ....ACUM IARNA CE BUNĂ E!!

    RăspundețiȘtergere