miercuri, 1 februarie 2012

PILAF CU CARNE DE PUI

OREZULSUB ORICE FORMĂ SI SUB ORICE FEL....
AVEM NEVOIE DE...
4-5 copane de pui

250 gr de orez
 4-5 linguri ulei de măsline
500 ml supă de pui
1 ceapă uscată
2 morcovi
sare piper  safran

CARNEA DE PUI SE PORȚIONEAZĂ SI SPALĂ,SE PUNE LA FIERT ÎNPREUNĂ CU LEGUMELE( MORCOVII SI  CEAPA),SE SPUMEAZĂ BINE SI ASA AVEM SUPA DE PUI.SE SCOT COPANELE DIN  SUPĂ SI SE DAU DEOPARTE.OREZUL  SE CĂLEȘTE SI EL ÎN ULEI DE MĂSLINE SI SE STINGE CU SUPA DE PUI ( PUTEM BĂGA LA CUPTOR ÎN TAVĂ SAU ÎN CRATIȚĂ). ÎN CUPTOR-CĂND OREZUL ESTE APROAPE FĂCUTSE PUN SI COPANELE DEASUPRASĂ SE RUMENEASCĂ.ÎN CAZUL ÎN CARE LĂSAȚI OREZUL ÎN CRATIȚĂ PE FOC PULPELE SE VOR PRĂJI ÎN PUȚIN ULEI.EU LA SFĂRȘIT PUN PUTIN ȘAFRAN ,PENTRU CULOARE...POFTĂ BUNĂ!!!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu