duminică, 12 februarie 2012

CIORBĂ DE PORC CU ZEAMĂ DE VARZĂ

AVEM  NEVOIE DE ...

carne de porc(  ceafă)
morcov
ceapă
cartof
ardei
 orez sau paste făinoase
pastă de rosii
ulei de măsline
leuștean

CARNEA DE PORC SPĂLATĂ SI PORȚIONATĂ  O PUNEM LA FIERT,SPUMĂND MEREU  .
DUPĂ CE SPUMA SA TERMINAT,  PUTEM ADĂUGA LEGUMELE TĂIATE ,PRIMA DATĂ   MORCOVUL, CEAPA,ARDEI SI LA SFĂRȘIT CARTOFII.ÎN TIMP CE LEGUMELE FIERB  PUNEM OREZUL ,PASTA DE TOMATE SAU ROSII DATE PRIN RĂZĂTOARE.
LA SFĂRȘIT CĂND  ESTE CIORBA APROAPE GATA ,ACRIM CIORBA CU ZEAMĂ DE VARZĂ(
 ACEATA A FOST DATĂ ÎN FIERT SI  CURĂȚATĂ)
STĂNGEM FOCUL SI ADĂUGĂM LEUȘTEANUL SI DACĂ VREM SI ZDRENTE DE OU.....

POFTĂ BUNĂ!!!

2 comentarii:

  1. Mama facea ciorba acrita cu zeama de varza... un deliciu... Acum mi-ai facut pofta si ma autoinvit la masa... hi, hi...

    RăspundețiȘtergere