joi, 12 ianuarie 2012

CIORBĂ DE OS CU ZEAMĂ DE VARZĂ


ACUM IN MIEZ DE IARNĂ AVEM NEVOIE DE O CIORBICĂ .
AVEM NEVOIE DE ,...

700 gr carne de porc cu os
pastă de tomate 
2-3 linguri de orez
1-2 morcovi
țelină
2 cepe uscate
2 cartofi
1 ardei
leuștean
sare
piper
2 pahare cu zeamă de varză

SPĂLĂM CARNE SI O PUNEM LA FIERT,SPUMĂM DIN CĂND ÎN CĂND.


DUPĂ CE NU MAI SCOATE SPUMĂ PUNEM MORCOVUL ,TELINA,CEAPA,ARDEI SI CARTOFII.
LĂSĂM SĂ FIARBE BINE CARNEA CU LEGUMELE,ADĂUGĂM SI OREZUL SPĂLAT .

DUPĂ CE AU FOST FIERTE LA SFĂRȘIT PUNEM ZEAMA DE VARZĂ SI LĂSĂM LA FOC MIC 5-10 min,ADĂUGĂM LEUSTANULSI......POFTĂ BUNĂ!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu