miercuri, 11 ianuarie 2012

VARZĂ A LA CLUJ

PENTRU CĂ NU SUNT FAN ,SARMALE (INPĂTUREȘTE SI IAR ÎNPĂTUREȘTE) PENTRU MINE, VARZA A LA CLUJ ESTE PERFECTĂ.
AVEM NEVOIE DE ...
1 varză crudă sau murată
600 gr de carne (poate fi numai porc sau porc cu vită)
2cepe uscate
1 ceașcă de orez
pastă de tomate
sare
 piper
cimbru

TOCĂM VARZA SI O CĂLIM BINE. CEAPA TĂIATĂ  FIN  O CĂLIM ,PUNEM CARNEA TOCATĂ SI OREZUL FIERT IN PREALABIL ,LĂSĂM LA FIERT 5 min,ADĂUGĂM  MIRODENIILE SI JUMĂTATE DIN PASTA DE TOMATE.PUTEM FACE VARZA LA CUPTOR IN TAVĂ SAU IN OALA DE LUT.PUNEM UN STRAT DE VARZĂ CĂLITĂ UNUL DE CARNE ,VARZĂ SI LA SFĂRȘIT ADĂUGĂM SMĂNTĂNĂ SAU PASTA DE TOMATE RĂMASĂ.DĂM LA CUPTOR....POFTĂ BUNĂ!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu