luni, 16 ianuarie 2012

FASOLE CU CĂRNAȚI

AVEM NEVOIE DE
1  kg de fasole uscată
4-5 cărnați de casă
2 cepe
1 morcov
țelină
pastă de tomate
 FASOLE DUPĂ CUM SE ȘTIE TREBUIE ȚINUTĂ LA ÎNMUIAT PESTE NOAPTE.
 A DOUA ZI O PUNEM LA FIERT SI DUPĂ CE DĂ ÎN CLOCOT  SCHIMBĂM APA.DUPĂ ACCEA

LĂSĂM FASOLEA LA FIERT ÎNPREUNĂ CU MORCOVUL TĂIAT FELI.PUTEM PUNE FASOLEA ÎN OALA SUB PRESIUNE SI ÎN 30 min ESTE GATA.PUNEM  CĂRNAȚI  CARE SUNT TĂIAȚI BUCĂȚELE LA PRĂJIT,DUPĂ ACEEA  CEAPA  SI PASTA DE TOMATE .FASOLEA CARE ESTE FIARTĂ O PUNEM PESTE CĂRNAȚI SI LA SFĂRȘIT ȚELINA....POFTĂ BUNĂ!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu