vineri, 6 ianuarie 2012

SUPĂ CU GĂLUȘTI

SUPIȚA NOASTRĂ DRAGĂ,
 AVEM NEVOIE DE ..
 
 zeamă de pui
zarzavat(morcov ,țelină,ceapă,)
2 ouă
200 gr griș
ulei
PUNEM LA FIERT ZEAMA DE PUI CU ZARZAVATUL , ( zarzavatul il curățăm ,spălam ) LA FOC MIC.
GĂLUȘTILE
BATEM OUĂLE PRECUM LA OMLETĂ CU SARE SI PUȚIN ULEI , TURNĂM IN PLOAIE GRIȘUL ,NU TURĂM TOT GRIȘUL ,LĂSĂM PUȚIN COMPOZIȚIA LA ODIHNIT .DACĂ OBSERVĂM CĂ ESTE PREA TARE MAI PUTEM PUNE 1 LINGURIȚĂ DE APĂ MINERALĂ,DACĂ ESTE PREA MOALE MAI PUNEM PUȚIN GRIȘ.
CĂND SUPIȚA FIERBE ÎNCERCĂM CU O LINGURIȚĂ GĂLUȘTILE .LĂSĂM LA FIERT LA FOC MEDIU.LA SFĂRȘIT PUNEM MĂRAR SAU PĂTRUNJEL.
UN CUBULEȚ DE UNT FACE FOARTE BINE LA SUPICĂ....POFTĂ BUNĂ!!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu