sâmbătă, 21 ianuarie 2012

CIORBĂ DE PERIȘOARE

AVEM NEVOIE DE..

500 gr de carne de porc
1- 2 ouă
4-5 linguri de pesmet
2 morcovi
2  ceapă
1 cartof
2 linguri de orez
pastă de tomate
leuștean


PUNEM LA FIERT MORCOVUL, CEAPA SI DUPĂ CE SUNT FIERTE PE JUMĂTATE ADĂUGĂM SI PERIȘOARELE.CARNE CU CEAPA  DATĂ PRIN RĂZĂTOARE , ÎNPREUNĂ CU OUL ,OREZUL SI PESMETUL SE FRĂMĂNTĂ BINE,PUNEM SI PĂTRUNJEL,CU MĂINEILE UDE FORMĂM BILUȚE MICI SI LE PUNEM IN CIORBĂ. ADĂUGĂM SI CARTOFUL ,PASTA DE TOMATE  .LEUȘTEANUL .LA SFĂRȘIT PUTEM DREGE CU UO SAU ACRI CU ZEAMĂ DE VARZĂ ,BULION DE ZARZĂRE ......POFTĂ BUNĂ!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu